Elektroinštalacije

Avtomatizacija zgradbNaj gre za popolno električno napeljavo, za novo gradnjo ali obnovo vašega starega objekta – dobro in skrbno načrtovanje je bistvenega pomena! Nepremišljene odločitve in slabo načrtovanje, so kasneje težko popravljive napake, ki zahtevajo nepotrebne finančne obremenitve in psihične napore investitorja.
Zaradi tega dajemo velik poudarek osebnemu svetovanju in dosledno upoštevamo vaše želje in ideje. Seznanjamo vas o številnih zahtevah in možnostih sodobnih električnih inštalacij.

Avtomatizacija zgradb

Za EIB je decentraliziran sistem bus s serijskim prenosom podatkov. Ta se uporablja za nadzor, spremljanje in poročanje o operativnih funkcijah stavbe. Vse naprave in oprema, kot so klimatske naprave, ogrevanje in razsvetljava, so združeni v en sistem, ki je prilagojen vašim individualnim potrebam.
Razsvetljava domaTi posebni podatkovni impulzi se prenašajo in kontrolirajo osvetlitev ali ogrevalni sistem iz različnih senzorjev, kot so detektorji gibanja in termostati. Tako je mogoče izklopiti naprave, spuščati senčila, vklopiti ali izklopiti razsvetljav z obračanjem ključa v vratih.
Komponente lahko komunicirajo bodisi prek obstoječe omrežne linije ali dodatne bus linije, seveda pa jih je mogoče nadzirati preko IR ali radio kontrole.

Razsvetljava

Svetloba ima pomembno vlogo za naše dobro počutje. Na naše razpoloženje vpliva tudi svetloba v našem domovanju, še posebej električno ustvarjena svetloba. Kot sončen dan v parku. Ali svetloba lahko uveljavi svoj pozitivni učinek ni odvisno samo od njene količine, temveč tudi njene kakovosti. Zaradi možnosti upravljanja razsvetljave v vašem domu, zdaj vsakdo lahko s pritiskom na gumb odloči, kakšno počutje želi!

zunanja osvetlitev

Nudimo pametno razsvetljavo, ideje za notranjo in zunanjo razsvetljavo. Z nadzorom razsvetljave omogočimo, da se prilagodijo osvetlitve različnim situacijam in potrebam posameznika.

Na primer, dimmer stikalo, poudarjena svetloba pohištva za posamezni prostor, s senzorjem, vrtljivim gumbom ali klasičnimi preklopnimi stikali: najnovejše generacije preklopnih zaslonskih stikal zagotavljajo udobno svetlobo in pripomorejo k varčevanju z energijo. Z ustrezno tehnologijo je mogoče svetlobo nadzorovati s pomočjo telefona. Osvetlitevni nadzor scene doma, si preprosto nastavimo gumb za večje udobje.

 

Strelovodi

Zaupajte zaščito pred strelo izkušenim strokovnjakom – EL-TT d.o.o. Poiskali bomo najboljšo rešitev za vaš objekt. Seveda so vsi naši zaščitni sistemi ozemljitve in strelovodi v skladu z ustreznimi predpisi in standardi, kot so OVE, DIN ali EU smernice.